ابزار رایگان وبلاگ

خلاصی از دندان‌درد با خوردن پنیر!
 
جندی شاپور (البرز)
علمی فرهنگی

 پژوهش جدید دانشمندان آکادمی دندانپزشکی عمومی آمریکا نشان داده که پنیر به دلیل برخورداری از قابلیت خنثی سازی اسید پلاک دندان می‌تواند حفره‌های دندانی را کاهش دهد.به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، محققان دریافتند که این محصول لبنی تخمیر شده محیط دهان را قلیایی‌تر می‌کند که نیاز به درمان‌های دندانی را کاهش می‌دهد.

آنها همچنین دریافتند که پنیر یک غشای محافظ در اطراف دندان‌ها ایجاد می‌کند.هرچه pH سطح دندان بالاتر باشد، محافظت بیشتری از دندان‌ها در برابر سایش دندانی ایجاد می‌شود. این سایش منجر به ایجاد حفره در دندانها می‌شود که باید آنها را پر کرد.در این پژوهش 68 کودک بین 12 تا 15 سال به سه گروه تقسیم شدند. به یک گروه به طور روزانه پنیر چدار داده شد، به گروه بعدی ماست بدون شکر و به گروه سوم مصرف یک لیوان شیر به اضافه شستشوی دهان بعد از مصرف آنها تجویز شد.سطح pH بر روی پلاک دندان این افراد پیش از آزمایش و 10، 20 و 30 دقیقه پس از آن سنجیده شد.در آن دسته از افرادی که از رژیم ماست یا یک لیوان شیر برخوردار بودند، هیچ تغییری در سطح pH دهان دیده نشد. اما آن دسته از افراد که پنیر مصرف کرده بودند، در هر بار مصرف، سطوح افزایش یافته pH را نمایش داده بودند.محققان بر این باورند که خوردن پنیر باعث افزایش بزاق در دهان شده که یک راه طبیعی بدن برای تامین سطح pH سالم است.علاوه بر آن، پنیر، ترکیبات شیمیایی آزاد می‌کند که می‌تواند یک لایه محافظ بر روی دندانها برای محافظت از آنها در برابر حملات اسیدها به مینای دندان ایجاد کند.نتایج این پژوهش در مجله General Dentistry منتشر شده است.

 



Location:Tehran-Mehrabad
Temperature:12 °C
Comfort Level:9 °C
Dew point:-6 °C
Pressure:1016 millibars
Humidity:28%
Wind:30 km/h from 300° West-northwestDirection East-southeast
Last update:Sat 12:30 IRST

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:



درباره وبلاگ


به تارنمای جندی شاپور البرز خوش آمدید. دانشگاه گندی شاپور در عصر خود بزرگترین مرکز فرهنگی شد. دانشجویان و استادان از اکناف جهان بدان روی می‌آوردند. مسیحیان نسطوری در آن دانشگاه پذیرفته شدند و ترجمه سریانی‌های آثار یونانی در طب وفلسفه را به ارمغان آوردندنو افلاطونیها در آنجا بذر صوفی گری کاشتند. سنت طبی هندوستان، ایران، سوریه و یونان در هم آمیخت و یک مکتب درمانی شکوفا را به وجود آورد.
آخرین مطالب
نويسندگان