ابزار رایگان وبلاگ

توصیه‌ها و باورهای نادرست از عمر باطری تلفن همراه
 
جندی شاپور (البرز)
علمی فرهنگی

 

تعدادی از افراد به شارژ هر روزه تلفن خود اعتقاد جدی دارند و دیگران اصرار دارند که شارژ تلفنشان باید به طور کامل خالی شود تا آن را شارژ کنند، اما به هر صورت کاربران تلفنها هیچ کاری برای تمام شدن عمر باطریهای تلفنهای هوشمند خود انجام نمی دهند.اکنون کارشناسان نظر قطعی خود را در این رابطه صادر کردند، اگر می خواهید عمر باطری تلفنها و گجتهایتان طولانی تر شوند، آن را هر روز شارژ نکنید.اریک لیمر به عنوان یکی از علاقمندان به عرصه فناوری که تحقیقاتی در این زمینه انجام داده مدعی شد که شارژ کامل برای تلفنها وضعیت مطلوبی نیست، در حقیقت وی استدلال می کند که باید تلفن را پیش از رسیدن به شارژ 100 درصد از برق جدا کرد.

وی گفت: در اکثر اوقات داشتن شارژ کامل و خالی کردن کامل شارژ هیچ کمکی به عمر باطری نمی کند بلکه به باطری صدمه هم وارد می کند.ارقام یکی از سایتهای جامع اطلاع رسانی درباره باطری که "دانشگاه باطری" نام دارد نشان می دهد که تلفنها باید شارژ بالای 50 درصد و پایین 100 درصد داشته باشد تا عمر باطری طولانی تر شود، اما یک راهکار هوشمندانه این است که باید ماهی یکبار شرایطی را فراهم کرد که شارژ تلفن به طور کامل خالی شود.لیمر یادآور شد که کاربران باید شارژ تلفن خود را در صورت امکان بالای 50 درصد نگاه دارند اما رها کردن تلفن در برق پس از شارژ موجب فرسایش باطری می شود.به طوری کلی سطح بهینه شارژ بین 40 تا 80 درصد است.وی همچنین این باورهای کلیشه ای که گفته می شود تلفن جدید را برای 72 ساعت در شارژ نگاه دارید و سپس از آن استفاده کنید را به سخره گرفت و گفت شاید این باور برای آن است که تلفن یادش بماند شارژ کامل داشتن چه حسی دارد!شاید این روش برای تلفنهایی که دارای باطریهای نیکلی هستند موثر بودند اما برای باطریهای لیتیوم- یون که در تلفنهای جدید استفاده می شوند بی تأثیر هستند.

منبع :جام علمی

 

 



Location:Tehran-Mehrabad
Temperature:12 °C
Comfort Level:9 °C
Dew point:-6 °C
Pressure:1016 millibars
Humidity:28%
Wind:30 km/h from 300° West-northwestDirection East-southeast
Last update:Sat 12:30 IRST

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:



درباره وبلاگ


به تارنمای جندی شاپور البرز خوش آمدید. دانشگاه گندی شاپور در عصر خود بزرگترین مرکز فرهنگی شد. دانشجویان و استادان از اکناف جهان بدان روی می‌آوردند. مسیحیان نسطوری در آن دانشگاه پذیرفته شدند و ترجمه سریانی‌های آثار یونانی در طب وفلسفه را به ارمغان آوردندنو افلاطونیها در آنجا بذر صوفی گری کاشتند. سنت طبی هندوستان، ایران، سوریه و یونان در هم آمیخت و یک مکتب درمانی شکوفا را به وجود آورد.
آخرین مطالب
نويسندگان