|
گروهی از دانشمندان بین المللی هشدار دادند که تا پایان قرن از هر۱۸ پنگوئن ۱۰ پنگوئن نابود خواهند شد.۲۲ محققی که در کنفرانس بین المللی پنگوئن در بوستون آمریکا گردهم آمده بودند هشدار دادند که زندگی این پرندگان قطبی در معرض تهدیدات بسیاری قرار دارد.کمبود غذا، تغییرات آب و هوایی، صید بی رویه و نفتی که آبها را آلوده می کند از جمله این تهدیدات به شمار می روند.این دانشمندان با تاکید بر اینکه تا پایان قرن از هر ۱۸ پنگوئن ۱۰ پنگوئن نابود خواهد شد اظهار داشتند که پنگوئنهای "گالاپاگوس" و پنگوئنهای "هامبولدت" که در سواحل پرو و شیلی ساکن هستند به دلیل کاهش ماهی برای خوردن مجبور به مهاجرت شده اند. پنگوئنهای گالاپاگوس تا پایان قرن با ۳۰ درصد احتمال انقراض مواجهند. همچنین پنگوئنهای امپراتور که قهرمان اصلی فیلم مستند علمی "رژه پنگوئنها" هستند درصورتیکه نتوانند خود را با تغییرات آب و هوایی و تغییر فصول تولید مثل و مهاجرت سازگار کنند تا سال ۲۱۰۰ نابود خواهند شد. از سویی دیگر آلودگی مزمن آبها در اثر تخلیه غیرقانونی نفت توسط کشتیها از دیگر خطرهایی است که پنگوئنها را به شدت در معرض خطر قرار می دهد.
پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی
ثبت دامنه
|
نویسنده: پیمان کیان.
׀ تاریخ: برچسب:پنگوئن,نابودی پنگوئنها,تغییرات آب و هوایی,, ׀ موضوع: <-CategoryName->
׀
|
این حشرات به سرعت بهترین و کوتاهترین راه ممکن بین گلها را با محاسبات دقیق و بدون نقشه می یابند.آنها برای یافتن مسیر بهینه مابین گلها یک کار محاسبات دقیق که حتی مغز انسان را به چالش می کشد انجام می دهند.این موضوع نشان می دهد که با استفاده از این سیستم آنها قادربه خلق یک نقشه ذهنی استادانه بوده و این امر آنها را قادر به سفری موثر و بهینه در یک قلمرو ناشناخته می نماید.پیدا کردن یک راه به تقلید از سیستم ناوبری زنبور ممکن است این امکان را مهیا سازد تا برنامه نویسان برای توسعه قابلیتهای روبات ها و قدرت سازگاری و مانور پذیری آنها در مناطق نا آشنا از آن استفاده لازم را ببرند.
دانشمندان دانشگاه های Sydney استرالیا و Queen Mary انگلستان گلها را با آرایش پنج ضلعی و فواصل 50 متری قرار دادند.آنها با نصب یک رادار کوچک برروی زنبورهای عسل و قرار دادن دوربین بر روی گلها تمام حرکات زنبورهارا برای دریافت الگوریتم کاری آنها تحت بررسی قرار دادند.120 راه ممکن برای بازدید هر گل برای یکبار موجود بود که زنبورها با فقط 20 بار تلاش از این 120 بار موفق به یافتن کوتاهترین راه ممکن شدند.آنها مسیر خود را درحدود 80 درصد یا به عبارتی 1500 متر کوتاهتر نمودند. بررسی برای الگوبرداری از این ساختار ذهنی همچنان ادامه دارد.
September 20th, 2012
By Rachel Ehrenberg ثبت دامنه
|
نویسنده: پیمان کیان.
׀ تاریخ: برچسب:سیستم ناوبری زنبور عسل,زنبور عسل, سیستم ناوبری,مسیر بهینه,, ׀ موضوع: <-CategoryName->
׀
|
869گونه منقرض شدند ،17000گونه در معرض خطر انقراض هستند
طبق گزارشات اتحادیه بین المللی حفاظت از طبیعت (IUCN)حدود 17000 گونه گیاه و حیوان در معرض خطر انقراض هستند ،و بیش از 800 گونه در طول 500 سال اخیر ناپدید شدند.این گروه هشدار داده اند که در آینده با نقصان تنوع گونه روبرو خواهیم بود .
گزارش این گروه نشان می دهد که 869 گونه منقرض شده اند که این تعداد تا 1159 گونه در حال افزایش است(احتمال از بین رفتن گونه های دیگر) و حداقل 16928 گونه در معرض خطر انقراض هستند.طبق این گزارش برخی گیاهان و حیوانات بسیار آسیب پذیرند .یک سوم از دوزیستان ،حدود یک چهارم پستانداران،27 درصد از سازه های مرجانی ،17 درصد از کوسه ها و ماهیهای چهار گوش،29 درصد از درختان مخروطی و 52 درصد از سرخس ها در معرض خطر انقراض هستند.
mongabay ثبت دامنه
|
نویسنده: پیمان کیان.
׀ تاریخ: برچسب:گونه,انقراض,حفاظت از محیط زیست,(IUCN),, ׀ موضوع: <-CategoryName->
׀
|
حدود 50،000 گونه که در فهرست قرمز IUCN قرار دارند .معروفترین آنهارا عبارتند از لاک پشت دریایی،ببر سیبری،گوریل پشت نقره ای کوهستان و نهنگ آبی.از این تعداد ، 16،306 از آنها گونه های در معرض خطر انقراض می باشند.این تعداد شامل هر دو نوع حیوانات و گیاهان در معرض خطر می باشد.
میزان گونه های در خطر انقراض شامل:
یک چهارم پستانداران، یک هشتم پرندگان، یک سوم از دوزیستان و 70 درصد از گیاهان در جهان است.
تعداد کل گونه های منقرض شده، به 785رسیده است وبیشتر از 65 گونه تنها در اسارت یا در حالت کشت شده یافت می شوند.در 500 سال گذشته فعالیت های انسانی بیش از 800 گونه را در خطر انقراض اجباری قرار داده است.در سال 2010 از مجموع 47،978 گونه مورد بررسی قرار گرفته تقریبا بیشتر شمارپستانداران، پرندگان و دوزیستان بطور کامل بررسی گردیدند که نتیجه آن به این عبارت بود که 12 درصد پرندگان،21 درصد پستانداران و 30 درصد دوزیستان در خطر نابودی قرار دارند.
فهرست قرمز IUCN اشاره به یک رده خاص از گونه های در معرض تهدید است و ممکن است شامل گونه های در آستانه انقراض باشد.
SEPTEMBER 11, 2012 In: Animals
ثبت دامنه
|
نویسنده: پیمان کیان.
׀ تاریخ: برچسب:خطر انقراض,گونه ها,فهرست قرمز ,تهدید, ׀ موضوع: <-CategoryName->
׀
|
در حالی که گونههای بومی جانوری کشور بهعلت عدم حمایت و حفاظت در حال نابودی هستند، گرایش مردم برای نگهداری آفتابپرست، شیر و تمساح بهعنوان حیوانات خانگی روزبهروز در حال افزایش است.
رئیس انجمن حمایت از حیوانات در گفتگو با خبرنگار ایانا با اشاره به اینکه ایران یکی از غنیترین کشورهای دنیا از لحاظ تنوع زیستی است و بهدلیل ویژگی آب و هوایی خاصی که دارد انواع و اقسام گونههای با ارزش گیاهی و جانوری در آن یافت میشود، گفت: این روزها شاهد افزایش تعداد گونههای بومی سایر کشورها در باغ وحشهای داخل کشور هستیم و این در حالی است که ایران از نظر دارا بودن تنوع گونههای حیوانات از 54 هزار گونه جانوری موجود در دنیا با یکهزار و 130 گونه در پنج رده مهرهداران رتبه نخست دنیا را دارا است و البته بسیاری از این گونهها بهدلیل سهلانگاریها و نقض حقوق حیوانات در حال انقراض هستند.جاوید آلداوود با اشاره به اینکه وجود این وضعیت نامناسب حمایت و حفاظت از محیط زیست باعث شده که آمار گونههای در معرض خطر انقراض طی سالهای اخیر افزایش یابد، افزود: به جای نگهداری از حیوانات بومی بهویژه گونههای در حال انقراض کشور واردات حیوانات بومی سایر کشورها جایگزین شده و هزینههای زیادی نیز برای فراهم کردن شرایط زیستگاه اصلی آنها صرف میشود.وی تصریح کرد: اگر هزینه نگهداری حیوانات بومی سایر کشورها را صرف نگهداری گونههای بومی در حال انقراض کشور شود، دیگر شاهد آنچه که امروز وضعیت اسفبار نگهداری و نقض حقوق حیوانات نامیده میشود، نخواهیم بود و یا کمتر وضعیت کنونی اذیت و آزار حیوانات را شاهد خواهیم بود.این حامی حقوق حیوانات در ادامه اظهار داشت: در حال حاضر 180 کشور دنیا ازجمله ایران عضو کنوانسیون سایتیس هستند که بر اساس آن تجارت و خرید و فروش گونههای جانوری و گیاهی در معرض انقراض ممنوع است.
آلداوود از وجود مراکز نگهداری و باغ وحشهای خارج از شهر که به ظاهر جنبه قانونی به خود گرفتهاند خبر داد و تأکید کرد: در خارج از حریم شهری شیراز باغ وحشی وجود دارد که قطعاً بازدیدکنندهای هم ندارد و سود مادی در پی نخواهد داشت اما مشخص نیست به چه دلیل دایر است.رئیس انجمن حمایت از حیوانات با اشاره به اینکه حیات وحش به سازمان محیط زیست واگذار شده است، یادآور شد: ارگانی که باید بر روی واردات حیوانات نظارت داشته باشد، محیط زیست است اما این روزها شاهد گرایش مردم برای نگهداری گونهها و نوزاد حیوانات وحشی ازجمله نوزاد آفتابپرست، شیر و... و افزایش واردات چشمگیر این حیوانات به کشور هستیم.
گفتنی است، آشنایی ایرانیان با باغ وحشهای اروپایی به دوره قاجار برمیگردد و نخستین باغ وحش یا "مجمعالوحوش" در دوره ناصرالدین شاه در خیابان لختی، سعدی کنونی در جایی که زمانی نام خیابان باغ وحش و بعد ماشین خانه و سرانجام اکباتان یا پیروز نامیده شد، تأسیس شد که البته هیچگاه بهصورت باغ وحش کاملی درنیامد.آنچه از واژه طنزگونه "باغ وحش" برمیآید، باغی است برای نگهداری حیات وحش اما آنچه در عالم واقع مشاهده میشود، اسارتگاهی است برای ارضای خودخواهی افرادی که با پرداخت یک اسکناس هزار تومانی، خود را صاحب حیوانات اسیر در آن میدانند.
این مسائل هرکدام متولی خاصی دارد و آنچه چون همیشه بیمتولی باقی میماند، حیواناتی اند که نه زبان دفاع دارند و نه قدرت برخورد.
خبرنگار:سهیلا گلیزاده ثبت دامنه
|
نویسنده: پیمان کیان.
׀ تاریخ: برچسب:حفاظت محیط زیست,واردات غیرقانونی,حیوانات ,محافظت,زیستگاه, ׀ موضوع: <-CategoryName->
׀
|
اندازه گيري صورت گرفته در در 26th آگوست2012 مساحت منطقه اقيانوس منجمد شمالي كه هميشه تحت پوشش يخ مي باشد به 1.58 میلیون مایل مربع یا 4.10 میلیون کیلومتر مربع رسيده است كه در مقايسه با اندازه گيري هاي صورت گرفته در18th سپتامبر 2007 ،27،000 مایل مربع، و یا 70،000 کیلومتر مربع كاهش نشان مي دهد.كلاهك يخي قطب شمال به طور طبيعي در طول زمستان قطبي افزايش و در طول تابستان و بهار با افزايش دما كاهش نشان مي دهد. اما طي چند دهه گذشته مشاهدات صورت گرفته توسط ماهواره ها نشان مي دهد كه در طول هردهه مساحت اين منطقه در حدود 13% بيشتر درخلال تابستان كاهش مي يابد.همچنين اين شامل كاهش در بعد و ضخامت يخ نيز مي گردد. اين درحالي است كه یک طوفان بزرگ درقطب شمال در اوایل ماه اوت 2012به خورد شدن بيشتر يخها در اقيانوس و سرعت بخشيدن به ذوب شدن اين يخ ها كمك زيادي نموده است.دانشمندان مدعي هستند كه كوچكتر شدن محدوده قطب به طور مستقیم به درجه حرارت گرمایش ناشی از افزایش گازهای گلخانه پمپ شده توسط انسان به جو زمین ارتباط دارد.
اين مورد از اين نظر حائز اهميت است كه يخ موجود در قطب براي سرد نگه داشتن قطبين اهميت حياتي دارد و باعث تعديل آب و هواي جهاني مي گردد.(برخي به آن سيستم تهويه مطبوع زمين مي گويند).درحالت پوشيده بودن از يخ تا 80 درصد انرِژي خورشيدي به فضا منعكس مي گردد ولي باآب شده بيشتر و بيشتر شدن مساحت اب عاري از يخ ميزان جذب انرژي خورشيدي و ذوب شدن يخها تسريع گرديده و باعث آزادي مقادير عظيمي از گاز متان و اثرات گلخانه اي شديد تر (تا 25 درصد بيشتر)نسبت به گاز CO2 مي گردد.
با روند كنوني ذوب يخ در سال 2016 شاهد حداقل 1 روز فاقد يخ در طول سال در قطب و تمامي طول ماه سپتامبر در سال 2035 و سه ماه فاقد يخ در طول اواسط دهه 2050 خواهيم بود.
28August 2012 Will Fox
ثبت دامنه
|
نویسنده: پیمان کیان.
׀ تاریخ: برچسب:ذوب يخ,قطب ,اقيانوس منجمد شمالي,گاز متان,CO2 ,, ׀ موضوع: <-CategoryName->
׀
|
اندازه گیری های دقیقی که از بهترین عملکرد سیستم بینایی ما توسط متخصصان صورت گرفته (psychophysicists)نشان داده که ما قادر به مشاهده 1000سطح نور تیره،100سطح قرمز سبزو100سطح زرد آبی می باشیم.این به این معنی است که تعداد رنگهایی که ما می توانیم ببینیم حدود 1000 * 100 * 100 = 10،000،000 (10 میلیون) می باشد.صفحه نمایش کامپوتری که با آن کار می کنیم حدودحدود 16،8 میلیون رنگ برای ایجاد تصاویر تمام رنگی، ایجاد می نماید که واقعا بیش از نیاز ما برای دیدن می باشد.امااین حدود دید ماست و شاید پاسخ به این سئوال که تعداد رنگهای موجود در جهان چه تعداد است از این پیچیده تر باشد.
شرایط برای مشاهده رنگها متفاوت است بدین معنی که رنگ نور تابیده شده ،مقدار نور و رنگهای دیگر موجود در صحنه بر این موضوع تاثیر می گذارند.همچنین رنگ ها در حالت های مختلف ظاهر می شود هنگامی که بر روی اشیاء مختلف از جمله سطوح، منابع نور، و یا در داخل حجمی ظاهر می شوند. همچنین تمامی افراددر نوع مشاهده و شیوه دید رنگها با هم تفاوت هایی دارند.با توجه به اینکه ما می توانیم در یک مشاهده منفرد حدود 10 میلیون رنگ را ببینیم و کیفیت شرایط و ناظران تقریبا بی پایان است جواب صحیح می تواند بی نهایت باشد اما اگر بخواهیم با محاسبات عددی نزدیک به تعداد رنگهای موجود بدست بیاوریم باید نتیجه ضرب 10میلیون رنگ، در 10 میلیون نوع رنگ، در 10 میلیون سطوح روشنایی، در10میلیون رنگ محیط،در 6میلیارد انسان را در 3 حالت کیفیت دید بدست بیاوریم که عددی بسیار بزرگ است.(18،000،000،000،000،000،000،000،000،000،000،000).
این تخمینی حدودی است و هیچ راهی برای سنجش دقیق آن وجود ندارد.
ثبت دامنه
|
نویسنده: پیمان کیان.
׀ تاریخ: برچسب:رنگهای موجود در جهان,رنگ,سیستم بینایی ,تعداد , ׀ موضوع: <-CategoryName->
׀
|
Volcano |
Year |
Deaths |
Major cause of deaths |
Tambora, Indonesia |
1815 |
92,000 |
Starvation |
Krakatau, Indonesia |
1883 |
36,417 |
Tsunami |
Mount Pelee, Martinique |
1902 |
29,025 |
Ash flows |
Ruiz, Colombia |
1985 |
25,000 |
Mudflows |
Unzen, Japan |
1792 |
14,300 |
Volcano collapse, tsunami |
Laki, Iceland |
1783 |
9,350 |
Starvation |
Kelut, Indonesia |
1919 |
5,110 |
Mudflows |
Galunggung, Indonesia |
1882 |
4,011 |
Mudflows |
Vesuvius, Italy |
1631 |
3,500 |
Mudflows, lava flows |
Vesuvius, Italy |
79 |
3,360 |
Ash flows and falls |
Papandayan, Indonesia |
1772 |
2,957 |
Ash flows |
Lamington, Papua New Guinea |
1951 |
2,942 |
Ash flows |
El Chichon, Mexico |
1982 |
2,000 |
Ash flows |
Soufriere, St. Vincent |
1902 |
1,680 |
Ash flows |
Oshima, Japan |
1741 |
1,475 |
Tsunami |
Asama, Japan |
1783 |
1,377 |
Ash flows, mudflows |
Taal, Philippines |
1911 |
1,335 |
Ash flows |
Mayon, Philippines |
1814 |
1,200 |
Mudflows |
Agung, Indonesia |
1963 |
1,184 |
Ash flows |
Cotopaxi, Ecuador |
1877 |
1,000 |
Mudflows |
Pinatubo, Philippines |
1991 |
800 |
Disease |
Komagatake, Japan |
1640 |
700 |
Tsunami |
Ruiz, Colombia |
1845 |
700 |
Mudflows |
Hibok-Hibok, Philippines |
1951 |
500 |
Ash flows |
فضایی بین پندار و عمل قرار داردکه با پشتکار پیموده می شود(جبران خلیل جبران) ثبت دامنه
|
نویسنده: پیمان کیان.
׀ تاریخ: برچسب:آتشفشان,مرگبار,آمار,مرگبارترین,جهان, ׀ موضوع: <-CategoryName->
׀
|
دانشمندان دانشگاه ایالتی آریزونا متوجه شده اند که زنبورهای عسل پیر زمانیکه مسئولیت های مرتبط به لانه را که بطور معمول بر عهده زنبورهای جوانتر می باشد بر عهده می گیرند به گونه موثری قادر به معکوس ساختن فرآیند پیر شدن مغز می باشند . در حالیکه اکنون تحقیقات بروی زوال عقل ناشی از پیری انسان برای مداوا با داروهای جدید متمرکز شده ،این کشف جدید نشان می دهد که شاید دخیل شدن در فعالیت های اجتماعی منجر به کاهش سرعت زوال عقل و یا مداوای آن گردد.
در مطالعه انجام گرفته توسط یک تیم از دانشمندان از (دانشگاه آریزونا)ASU و دانشگاه نروژی علوم زندگی،به رهبری Gro Amdam استاد دانشیار در دانشگاه ASU در علوم زیستی نشان می دهد زنبورهای پا به سن گذاشته که مسئولیتهای داخلی اجتماعی لانه رابرعهده گرفته اند دچار تغییراتی در ساختار مولکولهای مغز خود شده اند. او می گوید : بر اساس تحقیقات قبلی ما می دانستیم که زنبورها وقتی در لانه مانده و به پرستاری از لاروهای(بچه های خود) خود مشغول هستند تازمانی که ما مشاهده نمودیم دارای عملکرد مطلوب و شایسته مغزی می باشند.بعد از یک دوره پرستاری و پرواز جهت جمع آوری غذا فرآیند پیر شدن به سرعت آغاز می گردد.به گونه ای که تنها بعد از دو هفته این زنبورها شروع به ازدست دادن بالها ، بی مو شدن بدن و مهمتر از همه از دست دادن قدرت عملکرد مناسب مغز (به طور اساسی قدرت یادگیری چیز های جدید) می نمایند.
حال این سئوال اساسی برای ما مطرح شد که این زنبور های پا به سن گذاشته در صورت پرستاری مجدد از لاروها دچار تغییر مجدد می گردند؟
طی این آزمایش تمامی زنبورهای جوانتر را از لانه پاکسازی نمودند و فقط ملکه و پچه ها را در لانه باقی گذاردند.وقتی زنبورهای مسن وارد لانه شدند فعالیتها برای چند روز کاهش یافت .سپس برخی از آنها برای یافتن غذا و بقیه برای پرتاری در لانه مشغول به کار شدند.بعد از 10 روز دانشمندان در یافتند که بیش از نیمی از این زنبور ها قابلیت مغزی خود را در یاد گرفتن چیز های جدید باز یافته اند.
این تیم بین المللی فقط بازیابی قدرت مغزی را در این زنبورها کشف نکرد بلکه موفق به کشف تغییرات در پروتئین مغز این زنبورها گردید. با مقایسه مغز این زنبورها دو نوع پروتئین تغییر یافته مشاهده گردید .آنها پروتئین Prx6 ،که یک پروتئین موجود در انسانها نیز می باشد کشف نمودند . این پروتئین می تواند به انسان در حفاظت از زوال عقل و بیماری هایی مانند آلزایمر کمک نماید.و اما کشف پروتئین دوم که به نام "chaperone" نامیده می شود مرتبط با قابلیت حفاظتی این پروتئین از سایر پروتئین ها بدر برابر آسیبها در زمانی است که مغز و بافتها دربرابر استرس های سلولی قرار می گیرند.
بطور کلی دانشمندان علاقه دارند که دارویی برای کمک به مردم برای نگهداری عملکرد مغز بسازند و از آنجایی که پروتئین موجود در انسانها و زنبور ها در این مورد مشابه است امید دارند که شاید عملکرد آن در هر دو مورد یکسان باشد.
Tuesday, July 3, 2012
Arizona State University
ثبت دامنه
|
نویسنده: پیمان کیان.
׀ تاریخ: برچسب:معکوس ساختن فرآیند پیری,پیری, زنبورهای عسل,فعالیت های اجتماعی,پروتئین مغز, ׀ موضوع: <-CategoryName->
׀
|
جالب توجه است که بدانیم خفاش ها ی حشره خوار در آمریکا با خوردن حشرات و آفات صرفهجویی حداقل 3 میلیارد دلاری در طول یک سال ، نصیب صنعت کشاورزی می نمایند این حیوان ارزشمند و مهم از نظر اقتصادی ازحیوانات غیر اهلی بسیار مفید در شمال آمریکا می باشد که اغلب نادیده گرفته می شود. ( با توجه به تجزیه و تحلیلمنتشر شده درمجله علمی Policy Forum ).این بررسی توسط سازمان زمین شناسی ایالات متحده با همکاری دانشگاه بوستون،دانشگاه تنسی، و دانشگاه پرتوریا، آفریقای جنوبی، صورت گرفته است."مردم اغلب می پرسندکه چرا ما باید ازخفاش ها مراقبت نماییم ، Paul Cryan دانشمند و پژوهشگر سازمان زمین شناسی ایالات متحده آمریکا و یکی از نویسندگان این مطالعه است می گوید" این تحلیل نشان می دهد که خفاش ها با خوردن آفات و حشراتی که به محصولات ما آسیب می رسانند صرفه جویی بزرگی برای ما در هزینه های کنترل آفات انجام می دهند و بدیهی است که خفاش های حشره خواری که شب ها بر فراز جنگل ها و مزارع ما گشت می زند سزاوار کمک از جانب ما می باشد. بر اساس این تحقیق حداقل سود اقتصادی سالیانه این حیوانات در سال بالغ بر3.7 میلیارد دلار می باشد و درعین حال نسبت به افزایش تلفات محصولات کشاورزی در سالهای آتی بدلیل خطرات فزاینده ای کهجمعیت این گونه از حیوانات را تهدید می نماید هشدار داده اند. Boyles، پژوهشگر دانشگاه پرتوریا و نویسنده اصلی مطالعه، گفت:" با توجه به خوردن مقادیر بسیار زیادی از حشرات آفت توسط خفاش، از دست دادن خفاش ها به احتمال زیاد در دراز مدت دارای اثرات سوء بر سیستم های کشاورزی و زیست محیطی است. "در نتیجه، نه تنها حفاظت از خفاش ها برای رفاه اکوسیستم ها مهم است، بلکه به نفع اقتصاد ملی و بین المللی است."خفاش قهوه ای کوچک است بطوریکه بدن آن کمی بزرگتر از انگشت شست یک فرد بزرگسال استولی می تواند 4 تا 8 گرم (وزن انگور یا دو) از حشرات را هر شب بخورد. در این میان می بایست این مسئله را مد نظر داشت که آنها اثرات سوء حاصل از مصرف آفت کش ها را نیز بر محیط زیست نخواهند داشت. بزرگترین خطر برای این گونه جانوری بیماری قارچی سندرم بینی سفید(white-nose syndrome) می باشد که طی 4 سال گذشته در حال پیشرفت و افزایش بوده است.از آن زمان به بعد در 16 ایالت آمریکا و سه استان کانادا شیوع یافته و به شدت جمعیت این جانور را تحت تاثیر قرار داده است که نتیجه آن یک کاهش 70 درصدی بوده به طوری که دانشمندان انتظار دارند این گونه از خفاش قهوه ای کوچک در 20 سال آینده بطور کامل منقرض گردد. از دیگر خطرات موجود می توان به مرگ حدود 33000تا 111000خفاش هر سال در اثر برخورد توربین های تاسیسات انرژی بادی اشاره نمود. نویسنده در پایان معتقد است ارائه راه حل در جهت کاهش تهدید در سالهای آینده ممکن است اما این نیازمند آگاهی وسیع تری از مزایای ای جاندارن و حمایت عمومی است.. April 1, 2011, edition of Science. Authors are J.G. Boyles, P. Cryan, G. McCracken and T. Kunz
ثبت دامنه
|
نویسنده: پیمان کیان.
׀ تاریخ: برچسب:خفاش حشره خوار, مبارزه با آفات, ارزش میلیلیاردی , تلفا ت محصول, حشرات, ׀ موضوع: <-CategoryName->
׀
|
کهربای کشف شده در رسوبات باقیمانده از کرتاسه در شمال اسپانیا رکورد گرده افشانی حشرات راشکست. دانشمندان در دو قطعه از چند نمونه کهربای کشف شده حشرات کوچکی را پوشیده شده از دانه های گرده کشف نموده اند که نشان دهنده اولین رکوردحمل ونقل گرده توسط حشرات و رفتار اجتماعی در این گروه از حیوانات می باشد.تها کهربا می توانست جزئیاتی این چنین غنی از ویژگی های رفتاری مانند گرده افشانی را بیش از میلیون ها سال در خود حفظ نماید. در حدود 100 میلیون سال پیش ،گیاهان گلدار شروع به تنوع فوق العاده ای نموده و در نهایت جایگزین مخروطیان به عنوان گونه غالب گردیدند و این نمونه تنها شاهد مستقیم برای گرده افشانی و تنها نمونه از عصر دایناسور ها می باشد. این داستان تکاملی است که 100 میلیون سال قبل آغاز و توسط این فسیل موجود در کهربا به عنوان قدیمی ترین فسیل حشرات گرده افشان به ما رسیده است.نمونه ها توسط یک دستگاه تقویت و تسریع ذرات باردار الکترونی X-RAY توموگرافی به صورت سه بعدی و با وضوح بسیار بالا توزیع دانه گرده بر بدن حشرات را نشان می دهد. این حشرات دارای موهای بسیار تخصص یافته با ساختار حلقه ای جهت افزایش توانایی جمع آوری گرده بوده اند که همانند یکی از شناخته شده ترین حشرات جمع آوری کننده گرده یعنی زنبور اهلی می باشد
نتایج به دست آمده در مجموعه مقالات فرهنگستان ملی علوم (PNAS) مورخ 14-18 ماه مه2012 منتشر شده است.
ثبت دامنه
|
نویسنده: پیمان کیان.
׀ تاریخ: برچسب:گرده افشانی,حشرات گرده افشان,فسیل,حشرات,گرده افشانی,رفتار,کهربا, ׀ موضوع: <-CategoryName->
׀
|
صفحه قبل 1 ... 4 5 6 7 8 ... 10 صفحه بعد
|